perjantai 6. maaliskuuta 2009

Kymjoki 1.3.2009

Aloitin tämän vuoden avovesikauden sunnuntaina 1.3. Taukoa tuli pidettyä melkein 5 kuukautta, mutta en ainakaan vielä huomannut että taidot olisi kadonnut minnekään. Melkein taidot vaan parantunut itsestään tai sitten se on kovan keskivartaloharjoittelun tulosta tai sitä että ei ollut päässyt melomaan pitkään aikaan.

Pihalla oli pakkasta noin -5c, mutta ei ollut liian kylmä ollenkaan varsinkaan kun oli uusi Nookien anorakki päällä. Melonnan jälkeen meinasi olla vain vähän ongelmia saada pelastuliivit pois päältä koska kaikki soljet oli jäätynyt kiinni, niin ja kypärästä roikkua parin sentin jääpuikot :)

Melottiin Tuomaksen kanssa Pernoolla, kinkkubingosta yksi koski ylöspäin. Siinä oli tosi hyvä aalto tällä veden korkeudella. Lähti muutamia hyviä bluntteja ja backstabejä, harjoittelin myös pan ameitä ja cleanejä bluntteja jotka lähti jo ihan hyvin.

Alla on video kahden ja puolen tunnin setistä. Harmi kun viimeinen periodi on niin täynnä olisi mukavaa aloittaa jo melonnat, mutta ekaksi pitää suorittaa 22op pois alta...


Kymijoki 1.3.09 from Tuomas Kaukola on Vimeo.

Ei kommentteja: