maanantai 12. huhtikuuta 2010

Melontakausi avattu myös Suomessa

Kahdeksan viikkoa sitten vielä melottiin päiväntasaajan auringon alla, mutta nyt olosuhteet ovat vaihtuneet 25 astetta kylmempään veteen ja 25 astetta kylmempään ilmaan! Pihalla vaatteita vaihtaessa sitä toivoisi vielä olevan Ugandassa! Suomessa melontakausi avattiin 8.4. ja esimmäiset kilpailut piti olla 10.4. Kyrönjoen Malkakoskella, mutta Pohjanmaan tulvat yllättivät taas ja kisat jouduttiin perumaan. Sunnuntaina Kauhavanjoen Sahakoskella piti olla laskukilpailu, mutta sielläkin vettä oli liian paljon ja kisat jouduttiin perumaan, ainoastaan Mikael Lantto laski kosken näytösluontoisesti.

Maanantain matka jatkui Helsinkiin Eräketun kautta, mukaan ei vielä tullut uutta kajakkia, mutta toukokuun alkupuolella se pitäisi tipahtaa postiluukusta :) Nyt olisi '07 vuoden Allstar myynnis, hinta n. 580e! Maanantaina käytiin Juuso Joonan kanssa testaamassa Vantaankoski, mutta vettä taisi olla vielä liikaa Vantaajoessa, joten melontasessio jäi vain noin vartin pituiseksi. Viikko jatkuu tästä melomisella Vanhankaupunginkoskella ja mahdollisesti Kymijoella.

freestylemelonta.com löytyy kuvia ja videoita viikonlopun melonnoista ja myös osoitteesta http://picasaweb.google.com/olli.nyrhila/LakaluomanMylly?feat=content_notification# löytyy pari kuvaa mun ja Olli nyrhilän melontasessiosta Lakaluoman myllyllä.




Vantaankoski



Juuson mystery move Vantaankoskella :)



Lakaluoman mylly



Vasemman käden bluntteja loputtomiin...



Vanhankaupunginkoskella vettä riittää varmasti vielä sunnuntaille!



Myllykoski vauhdikkaassa kunnossa

Ei kommentteja: